Οι ταινίες μας

Καλό Καλοκαίρι
 Σας ενημερώνουμε ότι οι προβολές Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας διακόπτονται μέχρι το Φθινόπωρο. Την κινηματογραφική χρονιά που πέρασε, με την εθελοντική προσπάθεια των μελών της Λέσχης, προβάλαμε 44 ται...

Ακόμη μια πρωτιά για τον φωτογράφο Κώστα Παπαϊωάννου

Ακόμη μια πρωτιά για τον φωτογράφο Κώστα Παπαϊωάννου
 
      Συνεχίζει τις διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο ο υπεύθυνος του φωτογραφικού τμήματος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Κώστας Παπαϊωάννου.
Συγκεκριμένα ο Φλωρινιώτης φωτογράφος κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο στον 2ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Portfolio ενιαίας θεματικής ενότητας της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας, με το θέμα του «Inmyland» το οποίο αποτελείται από εικόνες που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή Φλώρινας. Επίσης κατέκτησε και το βραβείο κριτή στον 46ο διαγωνισμό έγχρωμης φωτογραφίας.
Να τονίσουμε ότι οι ετήσιοι πανελλήνιοι διαγωνισμοί της Ε.Φ.Ε. βρίσκονται υπό την αιγίδα της FIAP (Fédération Internationale de l'Art Photographique). Όπως αναφέρει η ΕΦΕ «Οι διεθνείς διαγωνισμοί υπό την αιγίδα της FIAP που διοργανώvει η ΕΦΕ από το 2013 σε ετήσια βάση αναδεικνύουν την Ελληνική φωτογραφία και τα έργα Ελλήνων φωτογράφων διεθνώς».

 

Το Δ.Σ. της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας συγχαίρει τον νικητή που συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους προβάλλοντας τον τόπο μας.

 

Χρυσό μετάλλιο
Βραβειο Κριτή