Οι ταινίες μας

Ο Γκριντς (The Grinch) και Κριντ ΙΙ (Creed II)
Για αυτή την εβδομάδα έχουμε προγραμματίσει την χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων "Ο Γκριντς" και την δραματική ταινία "Κριντ ΙΙ"!   Ο Γκριντς (The Grinch) ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ   ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12: 17.00 & 19.00 ΚΥΡΙ...

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 2015

2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
 ΣΤΟ 1Ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 2015- ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
 
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 διεξήχθη στο Εμπόριο Εορδαίας το 1ο σκακιστικό τουρνουά Εμπορίου Εορδαίας με την συμμετοχή 16 συλλόγων και 87 σκακιστών και σκακιστριών από την περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο γκρουπ, το πρώτο με συμμετοχές παικτών άνω των 13 ετών και το δεύτερο κάτω των 13 ετών.
Η ομάδα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας εκπροσωπήθηκε με συμμετοχές και στα δύο γκρουπ και χάρη στα πολύ καλά αποτελέσματα των σκακιστών της βρέθηκε στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.
Σε ατομικό επίπεδο ο Ζήσης Παπαδόπουλος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο πρώτο γκρουπ, καθώς και το χρυσό στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 16 ετών, τερματίζοντας με 5 βαθμούς σε 7 αγώνες. 
Πολύ καλή εμφάνιση επίσης από τους σκακιστές μας Γυμνόπουλο Λάζαρο, Παπαδόπουλο Σπύρο, Μιχαηλίδη Κωνσταντίνο, Νοταρά Νίκο, Πατρίκη Αλεξάνδρα (στο α’ γκρουπ) και Αποστολίδη Αθανάσιο, Αποστολίδη Αναστάσιο, Καραμητάνη Λάζαρο, Χατζηευφραιμίδη Διονύση, Αποστολίδη Άγγελο (στο β΄γκρουπ).
 
                                                                     Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ
ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 2015
ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 2015
ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ 2015