Οι ταινίες μας

"Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ" και "Ψυχρή Καταδίωξη"
Οι προβολές μας συνεχίζονται με την ταινία "Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ" για τους μικρούς μας φίλους και την περιπέτεια δράσης "Ψυχρή Καταδίωξη" !   Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks the Internet)   ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑ...

3η Θέση στην πανελλήνια κατάταξη!!!-5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

35ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

 FINAL-8     1 έως 2 Ιουλίου 2017

3η Θέση στην πανελλήνια κατάταξη!!!

 Για μια ακόμη χρονιά η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας απέδειξε την σκακιστική της αξία!

Θριαμβευτική νίκη επί του ΠΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ήττα από την ΕΣ ΘΑΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και νίκη επί του ΣΟ ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Μετά την άνετη επικράτησή της σε Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο και Ιόνια νησιά, αγωνίσθηκε στην Πάτρα με τις επτά καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Επί δύο ημέρες η Σκακιστική Λέσχη Πολιτισμού πρόβαλε το όνομα της Φλώρινας ανά το  πανελλήνιο και όχι μόνο, μέσω των ζωντανών μεταδόσεων στο διαδίκτυο, χαρίζοντας τελικά το Κύπελλο της τρίτης θέσης σε όλη την αθλητική-σκακιστική οικογένεια της περιφέρειάς μας.

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ευχαριστεί τους επίσημους χορηγούς της ομάδας αλλά και όλους τους άγνωστους φίλους που πίστεψαν στην ομάδα και χάρη στην οικονομική τους βοήθεια έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετάσχει τόσο στους αγώνες για το κύπελλο Ελλάδος όσο και στο πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής κατηγορίας. 

 Από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου η Ομάδα, συνεχίζοντας την αγωνιστική της προσπάθεια, συμμετέχει στο 45ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής κατηγορίας.

Καλή επιτυχία!