Οι ταινίες μας

Το Απίθανο Κοάλα (Blinky Bill The Movie) και Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star is Born) και Σκοτεινός Διάδρομος (Down A Dark Hall)
  Τρεις ταινίες αυτή την εβδομάδα! "Το Απίθανο Κοάλα" για τους μικρούς μας φίλους, η μουσική-δραματική ταινία " Ένα Αστέρι Γεννιέται" με την Lady Gaga και το θρίλερ "Σκοτεινός Διάδρομος"! ___________________   Το Απίθανο...

Ημερολόγιο Εργασίας 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΤΗ συνανάγνωση, που ξημέρωσε
 
Και βράδιασε η 25 Νοέμβρη 2013
Και ακόμα, για λίγες ώρες,
Θα γιορτάζουν οι Κατερίνες
Μαζί και το σημείο Κ.
 
 
Και όπως είναι βέβαιο, θα γίνει το αναμενόμενο εορταστικό. Όλα τα σημεία, καθισμένα γύρω από αυτό το υπέροχο μεγάλο τραπέζι, με απλωμένα τα βιβλία της «Αναφοράς» συζητούν. Σε λίγο, εισβάλει το σημείο Κ. με πακέτα από φτιαξίματα και χαμόγελα. Ακολουθείται από μια ψηλή μελαχρινή γυναίκα, που τα περισσότερα σημεία γνωρίζουν. Τη Σοφία. Η Σοφία, που ζει μόνιμα στην Αθήνα και η Κατερίνα, είναι αδελφές.
Τι άλλο να γράψω απόψε; Χαίρομαι πάντα από τις χαρές τους και τα πανηγύρια τους. Σημεία του Ημερολογίου είναι και τα έχω σαν παιδιά μου. Σαν Ημερολογάκια μου! «Το κρασί είναι σπιτικό» λέει το σημείο που γιορτάζει και ανοίγει τα πακέτα με νοστιμιές και γλυκίσματα. Κουβέντες, χαμόγελα, ευχές, γεύσεις, τσουγκρίσματα, πειράγματα, γέλια, μουσικές, φουμαρίσματα σε απόμερη γωνία,(Π. και Σοφία) αλλά για Καζαντζάκη, ούτε μνεία. Ούτε και το σημείο Ρ. έκανε αναφορά στη «Αναφορά.» Βλέπετε, η βραδιά παρέσυρε και αυτό, μαζί με όλα τ’ άλλα, που τα βρήκε αργά το σχόλασμα, στα σκαλοπάτια της πόρτας.
Αυτά τα λίγα θα γράψω για τα γλεντοκοπήματα και τα παραφερσίματα, που όμως, ήταν πολλά. Άντε τώρα…
 
 
 
 «πάμε για ύπνο Κατερίνα…
πάμε ν’ αλλάξομε ζωή…»
 
Καλή νύχτα!