Οι ταινίες μας

Captain Marvel
  Captain Marvel ΣΑΒΒΑΤΟ 16/3: 20.30 ΚΥΡΙΑΚΗ 17/3: 17.30 & 20.30 ΔΕΥΤΕΡΑ 18/3: 19.00 & 22.00 ΤΡΙΤΗ 19/3: 21.00   Γενική είσοδος 6 ευρώ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!   Σκηνοθεσία: Άννα Μποντεν, Ράιαν Φλέκ...

Ημερολόγιο Εργασίας 16 Δεκεμβρίου 2013

ΔΩΔΕΚΑΤΗ συνάντηση
 
16 Δεκέμβρη του 13
Στην αίθουσα του γηπέδου
 
Η Λέσχη, μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων. Τέσσερα τα σημεία της, που τα βλέπω αραγμένα, στα μαλακά καθίσματα της αίθουσας του Γηπέδου. Ρ. Κ. Χ. και μετά το Π.
Από το παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου της πόλης, οργανώθηκε εκδήλωση, θεατρική και μουσική, για την στήριξη του Οικοτροφείου.
Έγινε μια καλή θεατρική παρουσίαση, από τους μαθητές του Οικοτροφείου, όπως επίσης καλή μουσική παρουσίαση, και από τους φοιτητές του Παιδαγωγικού.
Και βέβαια μετά, ώρες βραδινές και Χριστουγεννιάτικες, πώς να πάνε τα σημεία σπίτι τους; Περνάνε από τη γωνία της Vodafone, όπου περίμενε, μέσα στο κρύο, το σημείο ΜΡοδία  και όλα μαζί, στο «εν Φλωροίνοι» Κρασόμελα ήταν οι οίνοι. Χαλαρές και χαρούμενες οι κουβέντες. Και άλλοτε πάλι, ζωντανές και τρεχάτες. Όταν τα γέλια τους, πολλές φορές, ανέβαιναν στο ζενίθ, τότε, θαρρείς, πως η μουσική κοβόταν σε κομμάτια, με κενά, με άδεια ακούσματα. Και όταν τα γέλια τους κόπαζαν, έβρισκε πάλι, ακέραιο το κομμάτι της η μουσική, να το κυλήσει με ρυθμό και αρμονία, πάνω στο στίχο. Τότε, από τη στιγμή που ηρεμούσαν τα σημεία, έμεναν μόνο τα λόγια, τα βλέμματα, τα τσουγκρίσματα, οι ευχές για καλές γιορτές. Όμορφη η συντροφιά των σημείων. Δίχως όμως, να ξεχνά την «Αναφορά». Με μικρά τσιμπήματα από λόγια και αναφορές σ’ αυτή.
 
 
 
Με μια γεμάτη και τραγουδιστή καληνύχτα
Κατερίνα