Οι ταινίες μας

"Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ" και "Ψυχρή Καταδίωξη"
Οι προβολές μας συνεχίζονται με την ταινία "Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ" για τους μικρούς μας φίλους και την περιπέτεια δράσης "Ψυχρή Καταδίωξη" !   Ράλφ Εναντίον Ίντερνετ (Ralph Breaks the Internet)   ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑ...

Ημερολόγιο Εργασίας ΦΛΕΒΑΡΗΣ 2013

ΔΩΔΕΚΑΤΗ συνάντηση
 
Και γυρίσαμε φύλλο στο Ημερολόγιο.
ΦΛΕΒΑΡΗΣ με τέσσερις μέρες στην καμπούρα του.
Που θα πάει; Κουτσός είναι. Όσο και να «Φλεβίσει»,
Το νοιώθομε πια, καλοκαίρι θα μυρίσει.
 
 
 
Όμως, παρ’ όλες τις ελπιδοφόρες σκέψεις, περί μυρωδιάς καλοκαιριού, ο χειμώνας καλά κρατεί. Έξω στην πόλη. Και για μέσα στη Λέσχη, ετοίμασε η Γαλάτεια ένα λογοτέχνημα δικό της, σε γραφή Χρόνη Μίσσιου και το διάβασε, με όλους γύρω της συνεπαρμένους, συγκινημένους πολύ σκεφτικούς με πολλά ερωτήματα. Έτσι, χειμώνιασε και στις καρδιές μας, για τους απίστευτους βασανισμούς του «παλικαριού.» Ενός ανώνυμου παλικαριού, στα πέτρινα χρόνια της χώρας μας, στην πόλη μας, σε έναν χώρο, που σήμερα κάνουμε τις τραπεζικές μας συναλλαγές ανυποψίαστοι, για το μάτωμα ψυχών και σωμάτων του τότε…!
Και οι κουβέντες μπλέχτηκαν, γύρω από τον Μίσσιο και τον Καββαδία… και γύρω από τον επόμενο συγγραφέα, που στο λογοτεχνικό δέντρο που έχομε μπροστά μας, σαν πολύ έχει ωριμάσει ο καρπός που λέγεται Διονύσιος Σολωμός.
Αποφασίσαμε, για το… «Η Γυναίκα της Ζάκυνθος».
Κατερίνα.