“KUNG FU PANDA 4” και “ΓΚΟΤΖΙΛΑ x ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ”

Συνεχίζουμε με την πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων “KUNG FU PANDA 4” για τους μικρούς αλλά και μεγάλους μας φίλους και την περιπέτεια δράσης “ΓΚΟΤΖΙΛΑ x ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ”!

KUNG FU PANDA 4
ΣΑΒΒΑΤΟ 6/4 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ): 17.00 & 19.00
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ): 18.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4 (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ): 18.30
ΤΡΙΤΗ 9/4 (ΜΕ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ): 21.00
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Σενάριο: Jonathan Aibel & Glenn Berger
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Μαριάνθη Σοντάκη, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος Δαμουλής, Άντρια Ράπτη, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος, Κατερίνα Τσάβαλου, Θάνος Λέκκας
Διάρκεια: 94 λεπτά
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Μετά από τρεις ριψοκίνδυνες περιπέτειες στις οποίες κατατρόπωσε πανίσχυρους κακούς χάρη στο απαράμιλλο θάρρος του και τις απίστευτες δεξιότητες του στις πολεμικές τέχνες, ο Πο, γνωστός ως Δράκος Πολεμιστής, καλείται από τη μοίρα να χαλαρώσει λιγάκι. Πιο συγκεκριμένα, έχει έρθει η ώρα να αναλάβει τον ρόλο του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης.
Αυτό προκαλεί μερικά προφανή προβλήματα. Πρώτον, ο Πο κατέχει τόσες γνώσεις περί πνευματικής διδασκαλίας όσες και περί της δίαιτας της παλαιολιθικής εποχής και, δεύτερον, χρειάζεται επειγόντως να βρει και να εκπαιδεύσει έναν νέο Δράκο Πολεμιστή πριν αναλάβει τη νέα του, υψηλή θέση.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προσφάτως έχει θεαθεί μία πανούργα, ισχυρή μάγισσα, η Χαμαιλέων, μία μικροσκοπική σαύρα που μεταμορφώνεται σε οποιοδήποτε πλάσμα, μεγάλο ή μικρό. Η μάγισσα έχει στρέψει τα άπληστα, γουρλωμένα μάτια της στο Ραβδί της Σοφίας του Πο, που θα της χαρίσει τη δύναμη να επαναφέρει όλους τους πανίσχυρους κακούς τους οποίους έχει κατατροπώσει ο Πο στέλνοντας τους στην εξορία του Κόσμου των Πνευμάτων.
Οπότε, ο Πο χρειάζεται βοήθεια. Τη βρίσκει, μάλλον, στη μορφή της πονηρής, εύστροφης κλέφτρας Ζεν, μίας αλεπούς κορσάκ που τον αναστατώνει πολύ, αλλά της οποίας οι δεξιότητες θα αποδειχτούν ανεκτίμητες. Στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν την Κοιλάδα της Ειρήνης από τα αρπαχτικά νύχια της μάγισσας, το αστείο και αλλοπρόσαλλο δίδυμο θα πρέπει να συνεργαστεί καλά. Στην πορεία, ο Πο θα ανακαλύψει ότι οι ήρωες βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=d-qrE2GDTkk

ΓΚΟΤΖΙΛΑ x ΚΟΝΓΚ: Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (GODZILLA x KONG: THE NEW EMPIRE)
ΚΥΡΙΑΚΗ 7/4: 21.00 ΔΕΥΤΕΡΑ 8/4: 21.00 ΤΡΙΤΗ 9/4: 18.30
Γενική είσοδος 6 ευρώ
Σκηνοθεσία: Adam Wingard
Σενάριο: Terry Rossio, Simon Barrett & Jeremy Slater
Ηθοποιοί: Brian Tyree Henry, Rachel House, Rebecca Hall, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns, Fala Chen
Διάρκεια: 115 λεπτά
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=cEHJyaXkS-U

Updated: 10/04/2024 — 09:26