“ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ” και “ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ” και “POOR THINGS”

Συνεχίζουμε με την ταινία κινουμένων σχεδίων “ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ” ενώ θα προβάλλουμε ξανά την πολύ πετυχημένη ρομαντική κομεντί “ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ” αλλά και ενόψει της απονομής των όσκαρ, θα έχουμε μία ακόμη προβολή της ταινίας του Γ. Λάνθιμου “POOR THINGS”!

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (A MYSTERY ON THE CATTLE HILL EXPRESS)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3: 18.30

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3: 18.30

ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Σκηνοθεσία: Will Ashurst

Σενάριο: Kristian Landmark

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Δημήτρης Σάρλος, Νεφέλη Κυριακίδη, Γιάννης Υφαντής, Θάνος Λέκκας

Διάρκεια: 70 λεπτά

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Η Φάρμα των Ζώων περνάει κρίση. Δεν θα υπάρξουν καλλιέργειες. Αλλά ο Άλμπερτ Γουρουνοστάιν, ο διάσημος εφευρέτης, διαθέτει έναν επαναστατικό σούπερ-σπόρο που θα μπορέσει να επιλύσει το πρόβλημα. Ο Άλμπερτ θα παρουσιάσει τον σπόρο του στο τρένο-εργαστήριό του υψηλής τεχνολογίας. Όμως, κατά το ταξίδι κάποιος κλέβει τον πολύτιμο σπόρο του. Ο κλέφτης βρίσκεται ανάμεσά τους! Η Κλάρα και ο Αλπίνος θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την παγκοσμίου φήμης ντετέκτιβ Άγκαθα Κριστοπούλου για να αποκαλύψουν τον κλέφτη και να εξασφαλίσουν το μέλλον της Φάρμας των Ζώων.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=8_-MRfmutoU

ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ (ANYONE BUT YOU)

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/3: 21.00

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/3: 21.00

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Σκηνοθεσία: Will Gluck

Σενάριο: Ilana Wolpert & Will Gluck

Ηθοποιοί: Glen Powell, Alexandra Shipp, Sydney Sweeney, Nat Buchanan

Διάρκεια: 103 λεπτά

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Στην κωμωδία Λατρεύω να σε μισώ (Anyone But You), η Bea (Sydney Sweeney) και ο Ben (Glen Powell) μοιάζουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, αλλά μετά από ένα απίστευτο πρώτο ραντεβού κάτι συμβαίνει και η καυτή μεταξύ τους έλξη τους παγώνει. Η μοίρα, όμως, τα φέρνει έτσι και βρίσκονται και οι δύο καλεσμένοι σε ένα γάμο στη μακρινή Αυστραλία όπου, κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε ενήλικος, παριστάνουν το ζευγάρι.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=-THV9UjIlcA

POOR THINGS

ΤΡΙΤΗ 5/3: 21:00

Γενική είσοδος 6 ευρώ

Σκηνοθεσία: Yorgos Lanthimos

Σενάριο: Tony McNamara & Alasdair Gray

Ηθοποιοί: Emma Stone, Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Willem Dafoe

Διάρκεια: 141 λεπτά

Είδος ταινίας: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Από τον δημιουργό Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και η φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (Stone), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ARw1SrWddUE

Updated: 06/03/2024 — 22:35