Στην κορυφαία συνάντηση των MASTERS 2023 η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

Στην κορυφαία συνάντηση των MASTERS 2023 της Γ’  Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας

 Στη διοργάνωση αυτή που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου στην Αριδαία, συναντήθηκαν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στις τρείς κατηγορίες Α–Κ 12, Α-Κ14, Α-Κ16. Οι αθλητές του συλλόγου μας κατάφεραν για άλλη μια φορά να φέρουν στην πόλη μας τρία κύπελλα και ένα μετάλλιο, κλείνοντας την αγωνιστική χρονιά του 2023 με θετικά συναισθήματα και αποτελέσματα. Συγκεκριμένα η αθλήτρια Δανιηλίδου Σοφία κατέκτησε την 2η θέση, οι αθλητές Δανιηλίδης Νικόλας και Ανδρέας κατέλαβαν την 4η θέση και η αθλήτρια Πετρίδου Βικτώρια την 6η θέση. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις που έφεραν στο σύλλογο όλο αυτό τον χρόνο αλλά και για το ήθος και τον χαρακτήρα που προβάλλουν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο σύλλογος, οι γονείς και οι αθλητές επιδιώκουν μέσα από τη στήριξη του Δήμου η προπονητική τους καθημερινότητα να γίνει καλύτερη. Ας ελπίσουμε λοιπόν το 2024 να φέρει στους αθλητές μας ευνοϊκότερες συνθήκες προπόνησης που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους.

Χορηγοί της ομάδος

  • esperanza coffee & more
  • Total market
Updated: 15/12/2023 — 01:29