ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Με δύο μετάλλια έκλεισε η ομάδα τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας την αγωνιστική της χρονιά το Σαββατοκύριακο 18/19 Νοεμβρίου. Η ομάδα μας στο 6ο OPEN EΝΩΣΙΑΚΟ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ κάτω των 10 ετών, που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία κατάφερε να κατακτήσει δυο μετάλλια από τους αθλητές Καραμαρίδη Πέτρο και Μάνου Μαρία που κατέλαβαν την τρίτη θέση. Σε αυτό το τουρνουά εξαιρετική ήταν και η παρουσία της αθλήτριαςΜαρσέλου Κατερίνας.

Η ομάδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετείχε και σε δυο ακόμα τουρνουά στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 14 ετών που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά με την συμμετοχή του αθλητή Ανδρέα Δανιηλίδη και της αθλήτριας Βικτώριας Πετρίδου και στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 OPEN στην Κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα κάνοντας την πρώτης τους εμφάνιση σε βαθμολογούμενο πρωτάθλημα οι αθλητές, Κοΐδης Λάζαρος,Κοΐδου Άννα καιΤριανταφυλλίδου Ιωάννα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις και την αγωνιστική τους προσπάθεια. Ο σύλλογος είναι σίγουρος ότι όλα αυτά τα ονόματα των αθλητών θα απασχολήσουν στο μέλλον το Ελληνικό τένις.

Updated: 28/11/2023 — 23:34