Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η αθλήτρια της Ομάδας Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Πετρίδου Βικτώρια κατακτώντας το 4ο φετινό της μετάλλιο

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η αθλήτρια της Ομάδας Τένις της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Πετρίδου Βικτώρια κατακτώντας το 4ο φετινό της μετάλλιο.

Στα Γιαννιτσά, στις 15 – 16 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε το ενωσιακό πρωτάθλημα  Ε3 open  στην κατηγορία Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών. Η αθλήτρια του συλλόγου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας Πετρίδου Βικτώρια αφού κατάφερε μετά από τρείς νίκες να διακριθεί στην τετράδα έχασε στους ημιτελικούς από το Νο 1 της διοργάνωσης κατακτώντας έτσι την 3η θέση.

Ένα μεγάλο μπράβο και καλή συνέχεια στην αθλητική της πορεία από τους προπονητές και το ΔΣ του συλλόγου.

 Χορηγοί της ομάδος

·         esperanza coffee & more  

·         Total market

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Updated: 18/10/2022 — 00:28