ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, προσαρμοζόμενη στα νέα δεδομένα της εποχής, προχωρά στην διοργάνωση διαδικτυακών τουρνουά σκάκι μεταξύ των μελών της. Σε επόμενη φάση, σχεδιάζουμε την διαδικτυακή συνάντηση με συλλόγους άλλων πόλεων! 

Οι αγώνες θα γίνονται μέσω της πλατφόρμας lichess, στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στο συνημμένο αρχείο. Αφού δημιουργήσετε λογαριασμό, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην ομάδα του συλλόγου μας. 

Τα τουρνουά θα γίνονται Σάββατο ή Κυριακή. Μείνετε συντονισμένοι! 🙂

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΚΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
LICHESS.ORG

To lichess είναι μια δωρεάν πλατφόρμα, που δίνει τη δυνατότητα για παρτίδες με άλλους χρήστες, αλλά και πολλά χρήσιμα σκακιστικά εργαλεία.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας έγκυρος λογαριασμός e-mail. Οι οδηγίες εγγραφής παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω:
1. Πηγαίνετε στην σελίδα https://lichess.org
2. Πατάτε το κουμπί «Είσοδος» στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Εάν η σελίδα είναι στα αγγλικά, μπορείτε να το αλλάξετε από το κουμπί πάνω δεξιά και στη συνέχεια Language -> Ελληνικά
3. Πατάτε το κουμπί «Εγγραφή», κάτω από το μεγάλο μπλε κουμπί.
4. Συμπληρώνετε τα στοιχεία που απαιτούνται (Όνομα χρήστη, Κωδικός και ένα έγκυρο e-mail, το οποίο θα χρειαστεί για την ενεργοποίηση του λογαριασμού) και αποδέχεστε τους όρους χρήσης της πλατφόρμας. Για όνομα χρήστη μπορείτε να διαλέξετε όποιο θέλετε (ψευδώνυμο ή πραγματικό όνομα).
5. Αφού ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας μέσω του e-mail που θα σας έρθει, πηγαίνετε στη σελίδα του συλλόγου μας https://lichess.org/team/dOMqPCSk και
πατήστε «Συμμετοχή στην ομάδα». Στη νέα σελίδα στο πεδίο «Μήνυμα» γράφετε το ονοματεπώνυμό σας και πατάτε ξανά «Συμμετοχή στην ομάδα». Συνήθως η σελίδα σας ζητάει να λύσετε μια άσκηση ματ σε μία κίνηση για να πιστοποιήσει ότι είστε άνθρωπος.
Για διευκρινίσεις μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6989113596 (Εύη Αντωνιάδου)

Updated: 06/11/2020 — 01:48