ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΛΠΦ

Η Χάρις Σουλιοπούλου με τη «Μέρα που ονειρεύομαι» διακρίθηκε στον ποιητικό διαγωνισμό U Write υπό την αιγίδα του itravelpoetry.

Η τρίτη φετινή διάκριση μέλους της ομάδας δημιουργικής γραφής έρχεται να πιστοποιήσει για ακόμα μία φορά την ανάγκη ύπαρξης εφάμιλλων πολιτισμικών προγραμμάτων, που εξωθούν στη δημιουργία και συνδράμουν ώστε ο δημιουργός «να κόψει δρόμο» στο ταξίδι της τέχνης.

«Η μέρα που ονειρεύομαι, είναι η ιδανική. Είναι η μέρα της απόλυτης ευτυχίας, είναι το καλύτερο αύριο, είναι η παγκόσμια ειρήνη, είναι τότε που θα συνυπάρχουμε αρμονικά, είναι πανανθρώπινη, είναι ελευθερία για όλους, είναι δικαιοσύνη, είναι ισονομία. .  Όμως μέχρι να έρθει παίρνω μικρές ανάσες ευτυχίας μέσα από συνήθειες, εικόνες, αναμνήσεις κι ανθρώπους που αγαπώ», δηλώνει η ποιήτρια, αναφερόμενη στο έργο της.

Το Δ.Σ της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας και ο επιστημονικός υπεύθυνος της ομάδας δημιουργικής γραφής Λιθοξοΐδης Στέλιος εύχονται στη συνδημιουργό καλές γραφές, που θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες στη μέρα που ονειρεύονται.

Updated: 21/07/2020 — 00:27