Μαθήματα Ζωγραφικής_Λέσχη Πολιτισμού 2019

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει και φέτος την έναρξη λειτουργίας του παιδικού Τμήματος της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, καλωσορίζοντας τους μικρούς μας φίλους σε νέες εικαστικές εξερευνήσεις!

Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά Α’ – ΣΤ’ Δημοτικού, και τα μαθήματα περιλαμβάνουν ζωγραφική και κατασκευές, μέσα από τις οποίες τα παιδιά θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω στο σχέδιο, το χρώμα, τα υλικά, τις διάφορες τεχνικές, αλλά και την Ιστορία της Τέχνης, μέσα από μια δημιουργική και διασκεδαστική διαδικασία. Επίσης ενθαρρύνεται η συμμετοχή τους σε εκθέσεις και διαγωνισμούς ζωγραφικής τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς το τμήμα ήδη μετρά αρκετές διακρίσεις κατά τα χρόνια λειτουργίας του, με τελευταία την διάκριση μαθητών του στην Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής το καλοκαίρι του 2019.

 Διδάσκουσα  θα είναι η Δήμητρα Ξενάκη, βραβευμένη εικαστικός και αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και επίτιμο μέλος της Παιδικής Πινακοθήκης της Ελλάδας.

 Το παιδικό τμήμα του Εικαστικού εργαστηρίου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας  πρόκειται να ξεκινήσει τα μαθήματα την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ εγγραφές θα γίνονται καθ’ όλην την διάρκεια του χρόνου.

Πληροφορίες /εγγραφές στο τηλέφωνο: 6972388090

Updated: 06/09/2019 — 23:00