16ο Σκακιστικό Τουρνουά “Κύπελλο Φωτιάς 2018”

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 16ο Σκακιστικό Τουρνουά “Κύπελλο Φωτιάς 2018”

Για 16η χρονιά και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, στο ξενοδοχείο «Φαίδων», την Κυριακή 16/12/2018, το “Κύπελλο Φωτιάς 2018”, που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ. Συμμετείχαν 98 συνολικά αθλητές και αθλήτριες από όλη την περιοχή της Κ.Δ. Μακεδονίας (Φλώρινα, Αμύνταιο, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Ποντοκώμη, ‘Έδεσσα, Γιαννιτσά, Αριδαία, Αλεξάνδρεια, Βέροια,  Κατερίνη, Θεσσαλονίκη κ.α.).

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας.

Μετάλλια χάρισαν στην Φλώρινα επίσης οι αθλητές: Κερτσάνης Νικόλαος (3ος  κάτω των 8 ετών), Ρασπόπτση Νεφέλη (3η κάτω των 10 ετών), Καραμητάνης Λάζαρος (2ος κάτω των 12 ετών),

Τσάφκα Ελένη (3η  κάτω των 12 ετών), Σιώκη Σωτηρία (3η  κάτω των 14 ετών),  Πατρίκη Αλεξάνδρα (1η κάτω των 16 ετών).

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Φαίδων για την φιλοξενία του, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, που μας τίμησε με την παρουσία του,  τον χορηγό κ. Γεωργόπουλο Κων/νο, τους φίλους της Λέσχης για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλους τους γονείς των αθλητών που βοήθησαν στην διοργάνωση.

Ο τελικός γύρος του κυπέλλου φωτιάς θα πραγματοποιηθεί στη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας (Διεθνές) την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00. Οι φίλοι του αθλήματος είναι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Οι 10 προκριθέντες αθλητές είναι οι παρακάτω:

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας συγχαίρει τους αθλητές της Κεσίδη Οδυσσέα και Γυμνόπουλο Λάζαρο για την κατάκτηση της 1ης και 2ης θέσης αντίστοιχα στους ημιτελικούς, καθώς και τους Παπαδόπουλο Ζήση και Πατρίκη Αλεξάνδρα για την πρόκρισή τους στη δεκάδα. Καλή επιτυχία στον τελικό!

Αποτελέσματα

Αποτελέσματα 16ου Κύπελλου Φωτιάς
Αφίσα ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΩΤΙΑΣ
Updated: 17/05/2019 — 00:50